Home / Zanimljivosti / Mušterije Dolaze Iz ALBANIJE I KOSOVA: Djevojke Svoje Tijelo Prodaju Za 10 Eura

Mušterije Dolaze Iz ALBANIJE I KOSOVA: Djevojke Svoje Tijelo Prodaju Za 10 Eura

SVE VIŠE OVAKVIH PONUDA DANAS IMAMO, CIJENE SU DOSTA NIŽE NEGO INAČE, JER DANAS PROSTITUCIJA CVJETA KAO I NJENE USLUGE. MNOGO JE IZNENAĐUJUĆE TO ŠTO DJEVOJKE NE MOGU SAME DA NAŠU POSAO, PA ONE TRAŽE MAKROE KAKO BI RADILE ZA NJIH I POTOM IM PLATILI…

Prostitutkama današnjim je mnogo lakše kada imaju nekoga ko će im naći posao, odnosno nekoga ko će im sve to da organizuje. Upravo za takve stvari i služe makroi, a oni će njima ugovore i posao, odnosno, makroi će reći gdje će se to tačno obaviti i kada.

Loading..

Tri vrste prostitucija imamo u Srbiji, donosimo vam nešto iz Vranja, nešto jako zanimljivo. Imamo npr. jednu mladu djevojku koja ima 14 godina i bavi se prostituisanjem, ona je i najmlađa. Na drugoj strani imamo onu najstariju koja ima 61 godinu i koja se bavi prostitucijom.

Cijeli život neke budu na ulici, tu se i zadrže do kraja, ili neke jednostavno rade dokle mogu. Imamo i one koji su se sklonile sa ulice jer su se udale.

Jedan sredovječni muškarac je imao zanimljivu situaciju, kada je rekao da ga je policija privela u pola akcije. On je ostao zatečen, policiji je rekao da ga puste, zašto što želi da ….

Njega je parola inače uhvatila sa prostitutkom, pa su odmah uhapsili i priveli ga u policijsku stanicu.

Check Also

Amerika izdala naredjenje – Ocistite Srbiju: Evo koje zemlje će prve krenuti na Srbiju

Baltičke zemlje, predvođene Litvanijom (tu su još i Letonija i Estonija), zajedno sa Švedskom pokrenule ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *