Home / Zanimljivosti / I namerno je ispustila sijalicu

I namerno je ispustila sijalicu

Imam 21 godinu, živim sa ocem i sa maćehom. Ovako, maćeha se čudno ponaša, kad mi je otac kod kuće sve super sa mnom. Kad je na poslu, i kad smo sami, kad čuje da ću doći uvek uvek je izazovna, često se savija kao ispalo joj nesto, to radi samo kako bi pokazala svoju guzu. Jednog dana odvela me je u kupatilo da joj zamenim sijalicu, išla je ispred mene, i namerno je ispustila sijalicu i odjednom se savila, ja onako kako sam hodao malo zamišljeno prilepio sam se uz njen guz, medjutim počela je da meša guzom i…-Moja svekrva, BIVŠA, me nikada nije prihvatala za snaju, sa suprugu njenog sina jedinca.

Kada sam ostala trudna mislila sam da sam riješila problem i kada joj rodim unuče da će se sve promijeniti. Međutim, pakao je počeo tek kada sam se porodila. Kada sam se vratila iz bolnice, onako sretna, kao i sve mame, moj muž je uzeo moj mobitel da pi pregledao slike koje sam pravila dok sam bila u bolnici i tu je nastao pravi haos.U mom mobitelu je pronašao album sa slikama mog bivšeg momka sa kojim sam se zabavljala preko 5 godina, prije nego sam prekinula i udala se.

Loading..

Poludio je i tako tek porođenu me doslovno izvukao na ulicu, te je zaključao kapiju. Plakala sam, molila da me pusti unutar, jer je moja beba ostala kod njega, ali nije se vraćao. Nakon nekih pola sata pojavila se moja svekrva na kapiji i samo mi onako cinično, uz osmijeh šapnula RIJEŠI JA SE TEBE LAKŠE NEGO SAM MISLILA… Shvatila sam da je to sve njeno djelo, tačnije zlodjelo. Koliko god sam mu pokušavala objasniti situaciju nisam uspjevala, razveo se od mene i oduzeo mi moje dijete. Ubrzo nakon toga se oženio i to me još više boli, jer moj sin će pored zle bake, odrasti uz još goru maćehu.

Check Also

Amerika izdala naredjenje – Ocistite Srbiju: Evo koje zemlje će prve krenuti na Srbiju

Baltičke zemlje, predvođene Litvanijom (tu su još i Letonija i Estonija), zajedno sa Švedskom pokrenule ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *