Home / Zdravlje i Hrana / Zašto barem jednom godišnje morate negdje putovati s majkom: Nije važno koliko ste stari

Zašto barem jednom godišnje morate negdje putovati s majkom: Nije važno koliko ste stari

Savršeni dani bez okretanja i lepršanja

Iako vaše putovanje s majkom možda ne zvuči zabavno (sve ovisi o odnosu, dobi …), a najčešće u takvim avanturama ispisujemo s vašim partnerom ili prijateljima, putovanje s majkom ima mnoge prednosti za vas i nju!

1. Nema boljeg tima od vas i vaše majke

Kada putujete s prijateljima, čak i sa svojim partnerom, potrebno je neko vrijeme da se naviknete na njegove navike i on je sam. Također, svi znamo da uvijek postoji barem jedna stvar koju osjećamo nelagodno pred nekim tko nije član obitelji. S druge strane, vaša majka vas poznaje najbolje, kao i vas, tako da će biti savršen dan bez okretanja i neugodnosti!

2. Sjećanja za cijeli život

Niti jedan suvenir neće biti iritirajući od nejasnog autoportreta s majkom ili prekrasne fotografije na kojoj vas dvoje stojite pokraj spomenika bez noge ili pola glave, jer onaj stranac kojeg ste odabrali fotografirati nije dobro obavio posao. Ove smiješne uspomene bit će najbolje za vas, pogotovo kada dođe vrijeme za neizbježno beskrajno čekanje na nas.

Ako neko vrijeme niste živjeli s majkom, putovanje s njom će biti sjajan način da se vratite ovim divnim danima! Da ne spominjem koliko ćete biti zadovoljni i zagrijani oko srca kada započnete razgovor za nekoliko mjeseci s rečenicom poput: “Sjećate li se kolačića koje smo jeli u Italiji, ili kada se sjećam kako smo oboje pali s broda na odmoru …

3. Putovanje s majkom najbolji je način za ponovno povezivanje

Iako možda još uvijek živite zajedno ili barem blisko i često vidite, svakodnevne obveze nam ne dopuštaju da se svakodnevno povezujemo s bliskim ljudima. Svatko trči za svojim obvezama, rijetko tko je više u obitelji, uvijek postoji netko drugi … Zato vas dvoje plaćate nekoliko dana na planini ili moru – to je jedna od najboljih investicija!

4. Sjajan način da majci kažete “Hvala vam za sve”

Loading..

Majka će učiniti sve što je u njezinoj moći da usreći svoje dijete. Činjenica da ste je izabrali kao putničku tvrtku savršen je način da joj se “odustane”, pokaže joj koliko voli i koliko je cijenite za sve što je učinila za vas.

Tvoja majka će biti oduševljena, a to možete provjeriti tako što ćete je zamoliti da se prisjeti zajedničkih putovanja kada ste bili mali – uočit ćete sreću i nostalgiju u njezinim očima i glasu.

Uživat ćete je ponovno vidjeti u njezinim očima, ali iu vašem kad se kasnije sjetite zajedničkog putovanja!

5. Upoznajte se bolje

Koje je omiljeno jelo vaše majke? Koja knjiga trenutno čita? Kakvi su joj planovi za blisku budućnost? Ako ne znate odgovor na bilo koje od ovih pitanja, vrijeme je da putujete s majkom!

Provedite dragocjene trenutke sami, bez irelevantnih ljudi, uvijek se nalaze u blizini. Otkrijte jednu od drugih tajni koje niste prije dijelili i bolje se upoznajte. Učinite nešto što nitko od vas do sada nije pokušao – zajedničko planinarenje, ekstremni sportovi, neobičan tretman ljepote … Uživat ćete svake sekunde!

6. Vi ćete naučiti strpljenje i kompromis

Iako je odnos majka-dijete jedan od najjačih koji postoji, još uvijek pripadamo različitim generacijama, a naša mišljenja i ukusi su različiti. Gledamo u različita vremena, volimo različitu hranu za doručak, preferiramo različite filmove. No, ograničeno vrijeme i nepoznati prostor tako snažno potiču kompromis – naći ćete kompromisno rješenje koje će obojicu učiniti sretnijim i ponosnijim!

Prakticirajte to što je češće moguće i zapamtite, jednom kada više nećete imati priliku i bit će vam beskrajno žao što barem jedan praznik nije bio posvećen onome tko vas je najviše volio …

Check Also

ISPORUKA LANE: Jača tijelo, čisti kožu

Cijela lanena sjemenka, svježe mljevena u umacima, salate, juhe od povrća, sirevi i punjene paprike, ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *