Home / Novosti / Koja će biti vaša velika plaća, ako ćete na kraju dana ući u prazan stan? Ako vas nitko ne čeka

Koja će biti vaša velika plaća, ako ćete na kraju dana ući u prazan stan? Ako vas nitko ne čeka

Što ako su se složili da ne žive od ljubavi? Jednom sam majci rekla da živi od ljubavi i preživljava od para. Vjerujem joj. Jer nikad nisam vidio toliko ljubavi bilo gdje u stanovima od 30 kvadrata i bolesnih kreveta.

Što ako te pristanu zaustaviti na vrijeme, da ćeš se “jednog dana nasmijati i zaboraviti?” Nitko od naših mladih ruku čvrsto se ne drži za druge kao dvije stare.

Što ako su se složili da bi se trebali naći ravno? Nisam se mogao složiti s nečim takvim, jer nikad nisam vidio toliko prkos i borbu, kao u ljubavi koju su susjedi i drugovi osudili s prozora.

Kao da su mjera vašeg života. Što ako su se složili da ljubav mora nositi vaš narod i vjeru? Novine i priče su propale, i vidjela sam u svojim očima one najveće ljubavi, najljepšu djecu, najviše njihovih žrtava i žrtve tih ljudi. I da, sretni su. Daleko od svih koji su odustali od ljubavi prema svojoj ljubavi. A onima kojima je pala njihova mješovita ljubav, samo na propast, a ne na miješanje.

Što ako su se složili da trebate biti 25? Do 35-tog? Do kraja 40-ih, jer je krajnje vrijeme? Nisam uspio jer nitko doista nije tako stvaran i realan govorio o ljubavi kao što ju je našla na 50. A sada joj se zagrli kao 15-godišnjoj djevojčici.

Što ako te stalno lažu? Što ako vas stalno pokušavaju uvjeriti da je ljubav ono što su nekad imali, a sada je više nemaju jer se zaustavlja kada siromašna žena dođe na vrata, kada djeca dođu, kada se zajam mora vratiti, kada je uznemiren, , “kad više ne može spavati s tobom tri puta dnevno”.

Loading..

Ni meni ne vjerujte. Vjerujte sebi. Zadržite svoju ljubavnu tvrtku; ruke, noge, nokte. Jer ona neće prestati, nego će ojačati, baš kad djeca dođu. Baš kad siromašna žena ulazi na vrata. Baš kad je vrijeme za povrat kredita. Baš kad je bolestan. Baš kad ne može spavati s tobom tri puta dnevno.

I možda ne svi od vas postanete u ljubavi, ali vi stvarate novu djecu u ljubavi. Ili ih nemojte napraviti. Ne trebaju im čak ni ljubav. Samo im ne dopustite da vam lažu. Drugi ometaju plaće, obrazovanje, rad, zdravlje, odijevanje, prehranu, utječući na polovicu naših života jer je svijet takav. Ali nemojte nikome davati svoju ljubav. Zato što je to najviše što ćete postići u svom životu.

To je plaća od deset tisuća ako uđete u prazan stan na kraju dana s najnovijom odjećom koju nitko ne mora uzeti. I sav novac ovoga svijeta, ako nemate s kime podijeliti.

Jer od ljubavi živi. On preživljava od para i živi s novcem.

Check Also

Ilustracija koja najbolje ilustrira istinu o uspješnim ženama

Peruanski karikaturist na fenomenalan način predstavio je složene izazove s kojima se suočavaju zaposlene majke, ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *