Home / Horoskop / Budi svoje, jer je milijun puta važnije od biti netko

Budi svoje, jer je milijun puta važnije od biti netko

Kažu da je to XXI. Stoljeće.
Kažu da je to za tjedan 8. ožujka.

Jelena Despot

Datum slavi žena. Datum kada će neke žene primiti cvijet prvi i jedini put u godini. I ništa više. Ne hvala. Nema podrške. Nema zagrljaja. Možda nekakav poljubac u lice kako voliš svoju obitelj kad dođeš svojim gostima.

I koga briga. Uvijek možete voljeti sebe. I kupite sebi cvijeće onako kako želite. Problem je u tome što to ne činite i ne sviđa vam se.

Ovih dana sam saznao da postoje emancipirane obrazovane žene koje moraju zamoliti muža da troši svoje plaće ?! Žene kojima su potrebni muževi da traže dopuštenje za kupnju cipela ili haljina. Oni koji ne mogu potrošiti svoj novac jer im se ne sviđa. Ovaj je njezin muž. Onaj tko bi je trebao voljeti. A koju vrstu ljubavi trebate kontrolirati?

Zašto, o božice, uopće bi pitala svoga muža, što možete kupiti od novca koji ste sami zaradili? Zašto? Može li mi netko pokušati dati značajan odgovor? Zašto si se udala za muškarca koji moraš opravdati trošenje novca? Tražiti mu dopuštenje da pošalje novac tvojoj majci ili ocu. U 21. stoljeću? Slavite takvu proslavu 8. ožujka. Dobit ćete bombon ili kozmetički set iz obližnjeg supermarketa. Umjesto da udaraš šupkom koji te želi vratiti natrag stotinu godina.

Ponekad mislim da žene zapravo žele biti pod pritiskom, jer postoje druga objašnjenja za nebulize koje pate, a ja ih nemam. I ne morate trpjeti ništa što vas ne podnosi. Ne morate imati ruke i noge, a mozak da mislite. Problem je u tome što mislite da je lakše kada ne mislite i nije. Ne radi se o nekim tvojim kćerima koje će te pogledati i pomisliti da je u redu donositi novac od kuće tvom gospodaru, jer to mu je potrebno, jer će ti bolje štedjeti.

Loading..

Tko me može spriječiti u kupnji petih cipela ovog mjeseca ako radim za njih? Tko može odrediti da li me nešto treba ili ne, ako sam ga zaslužio? A tko se može usuditi?

Ništa na svijetu ne može me uništiti kao ženu bez samosvijesti. Da li sam tako rođen ili me odgojio da ne znam, ali od malena sam znao da mogu učiniti nešto poput brata i da imam isto pravo na sve. Kad se htio naljutiti, moj brat bi predložio da nešto učinim “jer sam žena.” To je bila njegova mala igra u kojoj me htio provocirati, znajući da tek tada neće ništa dobiti od mene.

Ne slažem se da u ovom svijetu imam manje prava nego itko drugi. Čovjek ili bilo koja druga žena. I ne mogu razumjeti zašto bi netko odbio njegovu slobodu. Živjeti, trošiti, raditi i voljeti.

Čovjek bi trebao biti vaš partner, isti, a ne vaš gospodar ili tlačitelj (osim ako imate takve seksualne preferencije). I potpuno je u redu potrošiti ono što ste napravili, kupiti ono što želite, biti slobodni.

Za uživanje u seksu. Da ne lažeš sebe ili svoju prvu, inače, ako ne. A to vas stvarno boli šupak što mislite o svojoj iskrenosti, jer ne živite zbog kasabe, nego zbog sebe.

Komentirati s prijateljima na nekakav fini momak, jer budite sigurni da on također komentira sise i guzice s prijateljima. I nema potrebe skrivati ​​se od toga jer se on čak ni ne pokušava sakriti od tebe.

Možda je moja i tvoja baka morala trpjeti ovo sranje, ali ti i ja ne moramo. Ti i ja imamo pravo biti ono što želimo. Pa, ne birajte od svega što ste glupi. Duguješ to onima prije tebe koji su se danas borili za milijun opcija.

A tko jebe karanfil kad si možeš kupiti najljepše cvijeće koje želiš. I budan, jer je milijun puta važniji od biti netko.

Check Also

Za njih imate otvorenu knjigu: znakove zodijaka s najjačom intuicijom

Intuicija je sposobnost prikupljanja podataka iz stvarnosti bez korištenja znanstveno priznatih osjetila vida, sluha, mirisa, ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *