Home / Horoskop / Za njih imate otvorenu knjigu: znakove zodijaka s najjačom intuicijom

Za njih imate otvorenu knjigu: znakove zodijaka s najjačom intuicijom

Intuicija je sposobnost prikupljanja podataka iz stvarnosti bez korištenja znanstveno priznatih osjetila vida, sluha, mirisa, okusa, dodira i osjećaja ravnoteže, topline, vibracija, boli itd.

Kada nam intuicija nešto kaže, osjećamo je kao prolaznu misao, misao koja nas proganja, guši se u grlu ili se promijeni u želucu.

Budući da se pojavljuje nejasno i nepravilno, često ne znamo što učiniti s njegovim signalima ili ga uopće ne prepoznajemo. Neki znakovi zodijaka su, u prosjeku, više obdareni sposobnošću da razumiju poruke koje nam šalje intuicija, a na vrhu su znakovi elementa vode.

riba
Imate rijetku sposobnost da čitate tuđe osjećaje i namjere. Ne samo da znate što drugi misle, nego možete okončati njihove rečenice pred njima. Ponekad želite zatvoriti kanal koji dobivate informacije, jer oni mogu biti ružni. U tim trenucima, baci se na praksu ili hobi kako bi privukao pozornost na nešto cool.

rak
Vi ste dijete mjesečine, što znači da je vaša intuicija najaktivnija kada spavate. U tom stanju dobivate vrlo živopisne i jasne slike koje pokazuju raspoloženja, želje i strahove drugih. Intuicija je jaka za vas, dok ste budni, ali se onda aktivno borite protiv njega jer vas opterećuje i zaustavlja vas u akciji.

Loading..

Škorpija
Vaša intuicija je specijalizirana za loše vijesti. Vi ste majstor za njuškanje drugih zlih namjera, glupih poteza i incidenata. Bit će to malo luđe proći ispod radara. Vaš drugi veliki talent je otkriti one koje vam se sviđaju, bez obzira koliko to pokušavate sakriti. Njušite tuđu požudu kao drogu policijskog psa, a zatim uđite u akciju – ili pobjegnite ako vam se netko ne sviđa.

Više intuitivnih znakova

Vodenjak: češće nego ne, povlači pravi potez, čak i ne znajući da mu pomaže u toj intuiciji.

Jarac: Postoje nevolje i katastrofe, ali ne i dobre mogućnosti.

Djevica: njezin osjetljivi želudac točno najavljuje razvoj događaja, ali joj je um previše često zbunjen i zbunjen.

Check Also

Jake kao stijena i ljubavnik poput psa: Saznajte sve o ženama Bikini

U nastavku saznajmo žene ovog znaka zodijaka u životu drugima Svatko od nas ima prijatelje ...

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *